TILL MINNE AV 

- REGNBÅGSBRON


På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron. När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör, så kommer det till Regnbågsbron.

Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans. Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och våra vänner har det varmt och skönt. Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör; de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns den i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak; de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.

Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva. Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset, hans ben bär honom fortare och fortare. Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans.

Vår älskade SE UCH Kullarnas Åtråvärde Årvar ”Lillen” var en fantastisk hund och kamrat. 


Han fick somna in 2011-05-06.

Lillen smittades av den fruktansvärda herpes sjukdomen och det slog ut hans njurar, lever, lungor och fick hela kroppen att inflammeras med följdsjukdomar. Han var min bäste kamrat och mitt allt. Jag sörjer honom varje dag och det är svårt att leva utan honom. Men jag är så tacksam för allt det jag fick uppleva tillsammans med honom.

Han var så rolig, så full i fan ibland och så fantastisk vacker!
Jag kommer aldrig glömma vårt första möte hos hans uppfödare Nina Tengwall. Han satt och tittade på oss och bara ville att vi skulle plocka upp honom. Jag kallar det kärlek vid första ögonkastet och det roliga var att Lillen valde oss innan vi visste om det!

Han var oerhört lättlärd och enkel att äga och vara tillsammans med!

Alltid en stor tunga som älskade att pussa på oss och en stor labb som talade om att han ville bli klappad!

Lillen blev pappa till Landgold Sound of, Blå Rosens G kull, Landgold Magic kullen. Han har efter sig i skrivande stund en internationell champion i sin son Landgold Sound of Ludwig och 2 svenska champions i BlåRosens Glitter och Granit.

Jag är säker på att det kommer att bli fler champions i hans barn och barnbarn. Denne kille var något ut över det vanliga! Det är skönt att veta att han fortsätter att leva igenom sina barn och barnbarn.

Jag vill tacka Lillen för allt han var och jag saknar honom oerhört mycket var dag! Enormt mycket!

Lillen är inte den ende som gått över regnbågsbron, många fler hundar är älskade och saknade men Lillen var den förste från Landgold Kennel. <3  

Om oss

Landgold Kennel är den lilla kenneln från Trelleborg som föder upp friska & sunda rastypiska landseer.

Följ oss
Kontakt
Pernilla Lindgren
Tel: +46 (0) 73 411 84 62
774lindgren@gmail.com


Kennelkompis
Faniloharoos

    Built with Mobirise ‌

    Free Web Page Builder