TILL MINNE AV 

- REGNBÅGSBRON


På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron. När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör, så kommer det till Regnbågsbron.

Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans. Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och våra vänner har det varmt och skönt. Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör; de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns den i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak; de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.

Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva. Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset, hans ben bär honom fortare och fortare. Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans.

Vår älskade SE UCH Kullarnas Åtråvärde Årvar ”Lillen” var en fantastisk hund och kamrat. 


Han fick somna in 2011-05-06.

Lillen smittades av den fruktansvärda herpes sjukdomen och det slog ut hans njurar, lever, lungor och fick hela kroppen att inflammeras med följdsjukdomar. Han var min bäste kamrat och mitt allt. Jag sörjer honom varje dag och det är svårt att leva utan honom. Men jag är så tacksam för allt det jag fick uppleva tillsammans med honom.

Han var så rolig, så full i fan ibland och så fantastisk vacker!
Jag kommer aldrig glömma vårt första möte hos hans uppfödare Nina Tengwall. Han satt och tittade på oss och bara ville att vi skulle plocka upp honom. Jag kallar det kärlek vid första ögonkastet och det roliga var att Lillen valde oss innan vi visste om det!

Han var oerhört lättlärd och enkel att äga och vara tillsammans med!

Alltid en stor tunga som älskade att pussa på oss och en stor labb som talade om att han ville bli klappad!

Lillen blev pappa till Landgold Sound of, Blå Rosens G kull, Landgold Magic kullen. Han har efter sig i skrivande stund en internationell champion i sin son Landgold Sound of Ludwig och 2 svenska champions i BlåRosens Glitter och Granit.

Jag är säker på att det kommer att bli fler champions i hans barn och barnbarn. Denne kille var något ut över det vanliga! Det är skönt att veta att han fortsätter att leva igenom sina barn och barnbarn.

Jag vill tacka Lillen för allt han var och jag saknar honom oerhört mycket var dag! Enormt mycket!

Lillen är inte den ende som gått över regnbågsbron, många fler hundar är älskade och saknade men Lillen var den förste från Landgold Kennel. <3  

SEUCH Indyra Vom Wulsberg


❤️2014-01-17 - 2022-09-29❤️

SEUCH Indyra Vom Wulsberg somnade in kl: 09:05 i min famn den 29-9-22 💔 då hon blivit sämre och slöare dagen före. Veterinären på Gylle sa till mig Pernilla det är dags nu att låta henne gå. Jag höll om henne hela tiden och jag kände när hennes själ vandrade vidare. Jag viskade till henne innan hon somnade in om hon ville vara snäll att komma och möta mig när min tid är kommen och jag tackade henne för allt fint hon berikat mitt liv med.🙏

Det är tomt, jag saknar vår vackra drottning oerhört mycket. Jag kommer att för alltid älska och sakna henne. Hon var en fantastisk mor till Spice kullen, Elvis kullen, Legacy kullen samt Ranger kullen. Hon var en fantastisk vän och en fantastisk Landseer. Jag kommer aldrig att glömma när hon var med till Stockholms utställningen och var i montern i 12 h, men endå var en glad hund som lät sig klappas och kelas med. Vi gick där ifrån med Indy okopplad och fot folk tittade och pekade när de såg oss.
Hon behövde inget koppel för hon löd mig alltid när vi var i väg. Hon gillade inte utställningar och vi gjorde en deal att SEUCH skulle hon bli och efter det blev det inga fler utställningar. Det höll jag. Hon var gärna med oss men då satt hon gärna i tältet under tiden (okopplad) och sedan visste hon att när det var klart ,fick de välja var sitt ben som de fick ta med hem i bilen.

Visst har hon jagat en och annan hare och en gång fick hon faktiskt tag på en fasan som fick sätta livet till, men hon gick aldrig långt ifrån mig.
De sista åren blev hon lite egen, gjorde saker som fick mig att skratta. Varje gång jag hade varit i från henne kom hon och mötte mig vid dörren jätteglad så klart sedan började hon först pipa och sedan ville hon att vi skulle woffa ihop. Jag började och hon svarade och svansen gick som en propeller för hon tyckte att det var kul! Hon började med att köra ned sitt stora maffiga huvud i mitt knä om kvällarna för att jag skulle klia henne vid axlarna, slutade jag lyfte hon på huvudet, tittade på mig och tryckte ned huvudet igen. Så höll vi på någon timme var kväll.
Hon kom om natten, när jag inte kunde sova och tröstade mig och i somras badade hon frivilligt! Hon var helt tokig i mat, alltid så lycklig när målen serverades utom de sista dagarna då ville hon inte äta mer. Hon älskade morötter och korv.
Hon avskydde ambulans, brandbilsljudet och glassbilen. Då ylade hon, ja hon var fantastisk!
Det är svårt att skriva ned alla minnen det blir ju många under årens lopp!
Jag har njutit av hennes sällskap var dag men åren gick ju för fort jag ville ju leva tillsammans med henne längre.
Älskade Indyra som jag saknar dig älskling. Älskar nu och för alltid. ❤️
Jag kommer för alltid älska dig och minnas dig med stolthet, oerhörd glädje och som min fina vän i vått och torrt. ❤️

Sov gott min älskade Indyra ❤️


DÖRTHE VOM SANTFHEN LÖWE 
- Dottie

 2022.06.01 - 2024.05.27

Älskad för evigt ❤️

Om oss

Landgold Kennel är den lilla kenneln från Trelleborg som föder upp friska & sunda rastypiska landseer.

Följ oss
Kontakt
Robin Lindgren
Tel: +46 (0) 70-849 41 35Kennelkompis
Faniloharoos

    AI Website Generator