Valp från oss

Landgold Kennel

Valp från oss Landgold kennel

Att köpa en hund är ett stort ansvar, och en Landseer är inget undantag. Vi förväntar oss att valpen blir en självklart del av familjen, och att ni tar hand om valpen på bästa sätt.  Vi ställer inga krav på er gällande utställningar, tävlingar, prov, osv, men självklart är det roligt om ni väljer att aktivera er hund med sådant.

Från oss har ni ett livslångt stöd för er landseer i både med- och motgång. Vi har även regelbundna träffar vilket är ett perfekt tillfälle att träffa din valps syskon, deras familjer och oss uppfödare. Just nu under Corona-tider är vi naturligtvis extra försiktiga och alla våra träffar sker utomhus under kontrollerade former.

När din valp blir över 12 månader gammal finns det en möjlighet att genomföra BPH/MH för att du ska få möjlighet att förstå just din hunds mentalitet ännu bättre. En kostnad som jag som uppfödare betalar.


När valpen flyttar från oss är den

Försäkrad

Vi försäkrar er valp mot dolda fel i tre år från leveransdatum hos Folksam.

Registrerad

Valparna är naturligtvis registrerade i Svenska Kennelklubben med svensk stamtavla samt i Jordbruksverket.

Vaccinerad & ID-märkt

Valpen är regelbundet avmaskad och kommer att vara vaccinerad. Vid leverans är din valp ID-märkt och chippad av en legitimerad veterinär.

Besiktigad

Veterinärbesiktningen sker nära inpå att du hämtar din valp och intyget är aldrig äldre än 7 dagar.

Är ni intresserade av en valp från Landgold Kennel är ni hjärtligt välkomna att höra av er. Det finns även möjlighet att komma och hälsa på mig och mina hundar på vår gård!

Om oss

Landgold Kennel är den lilla kenneln från Trelleborg som föder upp friska & sunda rastypiska landseer.

Följ oss
Kontakt
Robin Lindgren
Tel: +46 (0) 70-849 41 35Kennelkompis
Faniloharoos

    Offline Website Maker